About

Na een paar vervelende prive dingen (overlijden enzo) was de tijd rijp om wat minder te werken en wat meer leuke dingen te doen, leuke dingen als in motorrijden, iets waar ik al sinds mijn 8e levensjaar in ben geinteresseerd. Waarom sinds mijn 8e? Destijds woonde ik in Hoogezand en kwam Theo Louwes achter ons wonen 🙂

Naast de techniek van de motorfietsen vind ik het rijden ook prachtig. Cliche, maar het gaat mij vaak niet om de bestemming, maar om de rit erheen. Ik kan net zo genieten van een dag over de snelweg rijden (schiet wel lekker op) als een dag heerlijk over binnenwegen sturen en continue genieten van het uitzicht. Dit laatste heeft natuurlijk wel mijn voorkeur, dat moge duidelijk zijn.

Een paar keer per jaar probeer ik (met mijn vrouw) op de motor weg te gaan naar diverse bestemmingen, en de motor wil ik ook vaak voor woon-werk verkeer pakken. Heerlijk even uitwaaien, zeker na de dag met vele overleggen bij een klant.

Ben ik BMW fanaat? Nou ja en nee, dit is mijn tweede BMW (voor dagelijks gebruik, kuch) maar ik heb ook NTV650, Honda Deauville, Pan European, CB750, CX650 Turbo en FJR1300 gereden. Wel een voorkeur voor toerfietsen, dat wel.

En mocht je nou via Google hier terecht zijn gekomen en denken “Maar die Jaap deed toch dingen met Exchange en Office 365?”. Juist, dat doe ik nog steeds, en nog steeds met plezier. Mijn blog daarover vind je op www.jaapwesselius.com

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s