Garmin Update 2017.1

Garmin heeft begin april een nieuwe kaartupdate uitgebracht, City Navigator 2017.1 NTU, welke gebruikt wordt in diverse Garmin modellen (o.a. Zumo 395, 590, 595) en BMW Navigator V.

Indien goed geregistreerd zal Garmin Express automatisch herkennen dat een update beschikbaar is en aangeven hoelang de installatie gaat duren. Uiteraard is het mogelijk om de kaartupdate op de navi zelf te zetten, maar het is ook mogelijk om de kaartupdate op de PC zelf te zetten. Kies in dat geval onder installatieopties voor computer en toestel.

Zelf geef ik er de voorkeur aan om de update ’s nachts te laten uitvoeren, waar ik woon hebben we een beperkte internetverbinding, en dan is ’s nachts wel zo prettig. Is de update de volgende dag klaar. Ik heb de Zumo 590 geupdate met Garmin Express op een PC met Windows 8.1, en de Navigator V op een laptop met Windows 10 (laatste build via Insider Preview). De update van de Zumo bleef een keer hangen, maar na stoppen van Garmin Express en opnieuw opstarten ging het goed.

De volgende update (2017.2) wordt medio augustus 2016 verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s